ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک
ادعای وزیر خارجه امارات :

شاهد تغییر در قلب خاورمیانه هستیم

شاهد تغییر در قلب خاورمیانه هستیم وزیر خارجه امارات در مراسم امضای توافق سازش با رژیم صهیونیستی به دفاع از این اقدام خائنانه پرداخت و آن را به نفع منطقه دانست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 15
کد خبر: ۵۹۱۶۰

سخنرانی عبدالله بن زاید وزیر خارجه امارات در مراسم امضای توافق سازش آغاز شده است.

 

وزیر خارجه امارات در تلاش برای توجیه خیانت آشکار به مسئله فلسطین و با وجودی که خداوند در آیات قرآن کریم به صراحت مسلمانان را از دوستی و همپیمانی با یهودیان برحذر می دارد، مدعی شد : دین اسلام می گوید خدا تو را به سوی صلح می برد ، اما این اصول زمانی که به فعل تبدیل شوند جنبه واقعیت به خود می گیرند ، ما اکنون برای تغییر خاورمیانه تلاش می کنیم‎.

 

وزیر خارجه امارات افزود: از نتانیاهو به خاطر توقف طرح الحاق تشکر می کنیم‎.

 

ادعای مقام اماراتی درباره توقف طرح الحاق در حالی است که نتانیاهو به صراحت از عزم خود برای اجرای این طرح سخن گفته است.

 

«عبداللطیف بن راشد الزیانی» وزیر خارجه رژیم بحرین هم سخنان خود را به زبان انگلیسی ایراد کرد و مدعی شد : خاورمیانه برای مدتها به دلیل کشمکش و بی اعتمادی دچار عقب ماندگی شد ، اکنون من معتقدم که فرصتی برای تغییر به وجود آمده است.

 

رسانه های های عبری زبان گزارش دادند که وزیر خارجه بحرین خطاب به نتانیاهو گفت : ما گام هایی را که شما و کابینه اسرائیل برداشته اید،پذیرفته و ارج می نهیم ، ما اعلام می کنیم که صلح دائم زمانی امکان پذیر خواهد بود که همه به حقوق کشورهای و شهروندان در منطقه احترام گذرده و از آن حمایت کنند ‎.

 

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار